Vrbanovec: U prometnoj nesreći ozlijeđeno šestogodišnje dijete

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 20.04.2015. 13:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: ilustracija

Tijekom vikenda dogodile su se četiri prometne nesreće, a u Vrbonovcu je u subotu ozlijeđeno šestogodišnje dijete.

Žena starosti 43 godine upravljala je osobnim vozilom u smjeru državne ceste D-2. Dolaskom u desni nepregledni zavoj, prilikom mimoilaženja nije ostavila dovoljan razmak između svojeg vozila i osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljala 30-godišnjakinja. Prilikom udara prednjih lijevih dijelova vozila, ozlijeđeno je šestogodišnje dijete iz vozila 30-godišnjakinje. Djetetu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede za sada nisu okvalificirane.

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju na državnoj cesti D-24 u Madžarevu. Muškarac starosti 46 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Novog Marofa prema Topličici. U jednom je trenutku prešao na prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera te prednjim dijelom vozila udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 56-godišnjak. U prometnoj su nesreći ozlijeđena oba vozača te im je medicinska pomoć pružena na mjestu događaja, odnosno u Općoj bolnici Varaždin. Njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.

Prometna nesreća dogodila se u nedjelju i u Koretincu, a ozlijeđen je 24-godišnjak. On je upravljao biciklom iz smjera Maruševca prema Donjem Ladanju te je iz neutvrđenog razloga izgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede za sada nisu okvalificirane.

U Vinici se također dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Mladić u dobi od 21 godine upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.16 promila u smjeru Opečke ulice. Zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste te uvjetima prometovanja, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom sletio u desno van kolika. Pritom je prednjim desnim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila parkiranog na kolnom ulazu. Od siline udara parkirano je vozilo odbačeno u lijevo, te je stražnjim dijelom udarilo u vrata skladišta trgovine. U prometnoj je nesreći ozlijeđen vozač i 18-godišnji putnik iz njegovog vozila. Obojica su prevezena u Opću bolnicu Varaždin.

Komentari