FOTO: Grebengradski streličari i ekipa Cekina na terenskoj edukaciji u Možđencu

Objavljeno: 23.06.2015. 14:16

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 09:54

Foto: SK Cekin

Streličarski savez Varaždinske županije inicijator je dobrog dijela streličarskih događanja na prostoru ove županije. Jedan u nizu planiranih projekata je i njihova edukacija...

Tako je proteklog vikenda u Možđencu kod Novog Marofa organizirana edukacija na temu 3D i Field natjecanja kojemu se odazvalo tridesetak streličara SK "Cekin" i SK "Grebengradski streličari".
Ponajbolji hrvatski suci (Draško Mihinjač-kontinentalni sudac, Nina Herceg-kontinentalna sutkinja za mlade, Daniel Žugec i Dobroslav Oštrek) odazvali su se pozivu Streličarskog saveza Varaždinske županije i održali cjelodnevnu teoretsku edukaciju.

Treneri pak SK "Cekin", Zoran Marenčić i Damir Kolarek su podijelili svoje veliko natjecateljsko iskustvo te praktičnom edukacijom o pravilima i tehnikama pucanja na samom terenu približili Field i 3D i "otvorili vrata" tih zahtjevnih i zanimljivih disciplina streličarima koji još nisu imali prilike sudjelovati na takvim natjecanjima.

Nakon edukacije upriličeno je druženje za sve učesnike uz okrjepu, a kako je to izgledalo na terenu pogledajte u galeriji fotografija:
 

Komentari