Pogledajte

Foto - Još jedan sjajni show Zoltana Veresa

Objavljeno: 20.08.2023. 19:36

Zadnja izmjena: 20.08.2023. 19:41

Unatoč tehničkim poteškoćama i kvarovima zrakoplova, i danas je publiku, drugog dana ovogodišnjeg aeropicnica i aeromitinga na varaždinskom aerodromu ponovo oduševio akrobatski pilot Zoltan Veres.

Iako je nedjeljni program trebao otvoriti nastup pilota Ede Kovačića s Galebom G-2, zbog kvara na tom restauriranom školskom - borbenom zrakoplovu, program je otvorio Zoltan Veres, koji se sa svojim akrobatskim zrakoplovom MXS ponovo oduševio briljantnim nastupom. Nastup je završio porukom varaždinskoj publici - velikim srcem koje je nad aerodromom oblikovao dimom iz svog zrakoplova, izvijestili su iz Aerokluba Varaždin.

Vrhunsko pilotiranje u nedjelju je ponovo demonstrirao i ing. Jozef Pivarči, umirovljeni general - bojnik slovačke vojske, koji je sa svojim školskim mlaznim zrakoplovom L-29 Delfin, na nebu iznad Varaždina zorno pokazao zašto je ovaj nekadašnji vojni pilot zvijezda mnogih airshowova u Slovačkoj i Češkoj. Dojmljiv program nad varaždinskim aerodromom izveo je i pilot Pilatusa PC-9 Slovenskog ratnog zrakoplovstva. 

 

Komentari