Delegacija Varaždinske županije u Poljskoj dogovara investicije

Objavljeno: 04.11.2014. 14:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Varaždinska županija

Izvor: Delegacija u Poljskoj

Delegacija Varaždinske županije na čelu sa županom Predragom Štromarom i njegovim zamjenikom Alanom Košićem boravi u Poljskoj gdje završavaju dogovore oko pojedinosti s već postojećim investitorima, ali isto tako dogovaraju nove investicije s zainteresiranim tvrtkama.

Važno je istaknuti kako će direktorica Poslovnih zona Štefica Španić i privremena  pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Jelena Zrinski Berger prezentirati zainteresiranima mogućnosti ulaganja u Varaždinsku  županiju. U timu je i pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Mario Sačić koji će investitorima pojasniti način brzog izdavanja građevinskih dozvola, što je jedan od važnih argumenata za dovođenje novih investicija.

- Cilj u Poljskoj je tamošnjim investitorima predstaviti mogućnosti i potencijale ulaganja u Varaždinsku županiju, ali i konkretnim dogovorima što skorije te potencijale i mogućnosti "pretvoriti" u stvarne investicije i otvaranje novih radnih mjesta za naše sugrađane – najavio je uoči puta župan Štromar.

Komentari