doznajte

Nikada lakše i brže do obrtnih sredstava!

Objavljeno: 24.04.2024. 12:02

Zadnja izmjena: 24.04.2024. 12:02

Fine'sa Credos d.d., financijska kompanija iz Varaždina s preko 30 godina iskustva u bankarskom sektoru, financijski je partner poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima za potrebe kratkoročnog financiranja.

Suradnju ostvarujemo s brojnim poduzetnicima iz cijele RH, s fokusom na sjeverozapadnu i središnju Hrvatsku, ne praveći razliku između djelatnosti tako da smo podjednako zastupljeni u financiranju projekata prerađivačkog, prehrambenog, turističkog, uslužnog i građevinskog sektora, a sredstva investiramo i u vlastite projekte iz segmenta nekretnina i održivih izvora energije.

Za svaki oblik poslovanja nudimo prilagođene i fleksibilne financijske proizvode kao što su revolving zajam, pozajmica, komercijalni zajam, leasing pozajmica, robni zajam i predprojektni zajam koji adekvatno zamjenjuju klasično kratkoročno financiranje obrtnih sredstava iz bankovnih izvora.

Prednosti, značajke i detaljne informacije u vezi naših financijskih proizvoda provjerite na sljedećem linku: https://finesa-credos.hr/financiranje/komercijalno/ putem kojeg možete ispuniti i naš zahtjev za financiranje i dogovoriti sastanak, a naš financijski tim će Vas u najbržem mogućem roku povratno kontaktirati.

Komentari