Dovršena prva faza rekonstrukcije naselja Zelena punta

Objavljeno: 24.07.2011. 09:30

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Ukupnom investicijom od 28 milijuna kuna uređena su 132 apartmana i popratni sadržaji u naselju Zelena Punta na otoku Ugljanu...

Tvrtka Coning turizam d.d., krajem lipnja 2011. Godine privela je kraju prvu fazu rekonstrukcije postojećih apartmanskih smještajnih jedinica Turističkog naselja Zelena punta u Općini Kukljica na otoku Ugljanu.

Ukupnom investicijom od 28 milijuna kuna, renovirana su i opremljena 132 apartmana s popratnim sadržajima koji su neophodni za funkcioniranje turističkog naselja.

Turističko naselje Zelena punta na otoku Ugljanu (ukupne površine preko 65.000 m2), smješteno je na zasebnom poluotoku u borovoj šumi, udaljeno svega nekoliko minuta hoda od centra mjesta Kukljice.

Navedeni projekt rekonstrukcije Turističkog naselja Zelena punta izvodi se u dvije faze. Nakon što je uspješno dovršena prva faza u lipnju ove godine, u drugoj fazi će se pristupiti nadogradnji novih hotelskih i apartmanskih smještajnih jedinica s bogatim rekreacijskim sadržajima i turističkom ponudom, a ukupna investicije nastavka radova procjenjuje se na oko 120 milijuna kuna.

Komentari