Edukacija "Pokreni vlastiti posao" za obrtnice-početnice u Varaždinu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 24.05.2012. 17:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: nogame.com

Kao podrška ženskom poduzetništvu i obrtništvu EBRD (Europska banka za obnovu i razvitak) - BAS Program organizira sredinom lipnja besplatnu dvodnevnu edukaciju za poduzetnice / obrtnice početnice pod nazivom "Pokreni vlastiti posao" - u Osijeku, Varaždinu i Splitu, a prijaviti se treba do 1. lipnja.

Edukacija „Pokreni vlastiti posao“ bit će održana u Varaždinu 14. i 15. lipnja u prostorijama Hrvatske gospodarske komore

Radionica je namijenjena poduzetnicama i obrtnicama koje planiraju pokrenuti vlastiti posao, koje su u procesu registracije vlastitog posla, te onima koje su registrirale vlastiti posao i u tijeku su prve godine poslovanja.

Edukacija će u dva dana pokriti četiri modula - pravni, financijski, marketinški i organizacijski.

Edukacija je dizajnirana tako, da na jednostavan i praktičan način upozna i uvede poduzetnice / obrtnice u osnovne poslovne vještine koje su neophodne za uspješno pokretanje i vođenje vlastitog biznisa, što uključuje osnovne financijske vještine i procjenu financija, izradu poslovnog plana i principe marketinga, informacije o zakonodavstvu vezanom za tvrtke / obrte koji tek počinju sa poslovanjem, te upravljanje ljudskim resursima.

Treneri su iskusni domaći stručnjaci, a edukacija se odvija na hrvatskom jeziku.

Edukacija je za polaznice besplatna, a prijaviti se treba do 1. lipnja 2012. u 17 sati na e-mail adresu: [email protected] ili putem faxa +387-33-569-909.

Nakon obavljene prijave, odabrat će se kandidatkinje za ove edukacije, a prijavnice preuzmite  OVDJE

Komentari