75. rođendan

Foto - HAIX slavi priču o uspjehu s HERO FESTOM

Objavljeno: 22.09.2023. 15:18

Zadnja izmjena: 22.09.2023. 15:53

HAIX je poznat po dugogodišnjoj tradiciji izrade funkcionalne obuće. Osim što proizvode cipele za heroje ovog svijeta, kod njih su djelatnici njihovi heroji. Tako je subota, 09.09.2023. bila rezervirana za HAIX-ove djelatnike i njihove članove obitelji da zajedno s HAIX obitelji proslave HAIX-ov 75. rođendan pod nazivom HERO FEST! Na HERO FEST odazvalo se oko 2.000 posjetitelja svih dobnih skupina. 

Veselo druženje održalo se u sklopu tvornice u Maloj Subotici uz pomno osmišljen program za djecu. Dobru atmosferu dodatno su zagrijali tamburaški sastav Taliri, Charlie & Tequila band, DJ Matija i kao šećer na kraju dana Klapa Kampanel čije su pjesme mnoge dirnule u srce te sudionike potaknule na ples.  

Posebnost je bila što su svi posjetitelji imali mogućnost zaviriti iza kulisa te vidjeti cijeli proces izrade obuće – od skladišta repromaterijala do gotovog proizvoda. Osobito je to bilo zanimljivo za članove obitelji HAIX-ovih djelatnika koji su imali prilike vidjeti gdje rade njihovi najbliži. Osim toga su posjetitelji mogli uloviti poseban popust i po povoljnoj cijeni kupiti raznovrsne HAIX cipele koje su prošle testiranje. Sav prihod od prodaje ide u dobrotvorne svrhe - neprofitnim organizacijama u regiji (bolnici, vrtiću, školi…).

Komentari