Hotelu Trakošćan dodijeljeno priznanje "Simply the best"

Objavljeno: 20.12.2013. 07:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Svoger

U Hotelu Trakošćan u četvrtak 19. prosinca predstavljeno je priznanje s brončanim znakom "Simply the best" za kreativnost i inventivnost u ponudi temeljenoj na lokalnim tradicijskim vrijednostima.

Tradicionalnu turističku nagradu Simply the best dodjeljuju magazin Way to Croatia i Udruga hrvatskih putničkih agencija, a Hotelu Trakošćan dodijeljena je u kategoriji Smještajni objekt s cjelogodišnjim poslovanjem.

Davorin Prpić, predsjednik Uprave Coninga koji je vlasnik hotela, istaknuo je da Hotel Trakošćan uspio dobiti priznanje što je veliki uspjeh za hotel koji je u drugoj godini postojanja.

- Osim ovog hotela s četiri zvjezdice i 148 soba Coning ima još dva hotela na moru. Naši djelatnici su ono što hotelu daje osobnost, a gosti su to prepoznali. Velika prednost je i lokacija, na prometnom pravcu, a povezali smo se i s lokalnom zajednicom - istaknuo je Prpić.

Ove je godine u kategoriji u kojoj je Hotel Trakošćan osvojio priznanje bilo nominirano 36 hotela, a princip ocjenjivanja je posjeta tzv. tajnog gosta i inovativnost, istaknuo je Borislav Šimenc iz UHPA-e. Također je dodao da će Trakošćan nastaviti putem kreativnosti i inovativnosti.

Komentari