Ivančica d.d. dobitnik „Platinastog ključa“ za ostvareni izvoz

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 04.06.2014. 12:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Foto: HDKO

Ivančica d.d. iz Ivanca dobitnik je „Platinastog ključa“ prema odluci Predsjedništva Hrvatskih izvoznika (HIZ). Ivančica, vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji obuće ovim je priznanjem svrstana u kategoriju 11 najizvrsnijih izvoznika u kontinuitetu.

Ivančica je 2013. godinE izvezla milijun pari obuće, u ukupnoj vrijednost osam milijuna eura. Više od 10 godina ova domaća tvrtka ulaže napore u pozicioniranje svojih brendova Froddo, Bambi, Mon Allure na svjetskom tržištu.

Kontinuirano je prisutna na najpoznatijim svjetskim sajmovima obuće, što je rezultiralo izvozom dječje obuće u više od 20 zemalja diljem svijeta.

U budućnosti u Ivančici očekuju brži rast na prioritetnom europskom tržištu, što će ovisiti i o mogućnostima ulaganja u pojačane marketinške aktivnosti.

Nagrada „Platinasti ključ“ dodjeljuje se izvoznicima koji su kontinuitet u izvrsnosti dokazali kroz proteklih šest godina dodjela nagrade Zlatni ključ, nagrade koju najuspješnijim izvoznicima u Republici Hrvatskoj dodjeljuje HIZ-ovo Povjerenstvo za dodjelu nagrada Zlatni ključ, prema usvojenom i javno objavljenom Pravilniku.

Priznanje „Platinasti ključ“ primila je direktorica tvrtke Ivančica d.d. Nada Zver povodom 10 godina djelovanja udruge Hrvatski izvoznici, a u sklopu 9. konvencije hrvatskih izvoznika, održane 3. lipnja 2014. godine u hotelu Westin u Zagreb.

- Sretni smo što pripadamo grupi najizvrsnijih izvoznika u kontinuitetu. Ova nagrada zajednički je uspjeh svih naših zaposlenika koji svojim predanim radom doprinose izvoznim rezultatima - kazala je  Zver.

 

Komentari