Korisno predavanje za poljoprivrednike u Lepoglavi

Objavljeno: 10.03.2011. 12:23

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: multimedia-stock.com

Agro-turistički klaster „Lepoglava“ u suradnji sa udrugom „Strojni prsten“, udrugom vinogradara „Klopotec“ te Gradom Lepoglava organizira u ponedjeljak 14.03.2011. predavanje za sve koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom na području grada Lepoglave.

Početak predavanja je u 18.00 sati u prostorijama TKIC-a u Lepoglavi gdje će predavanja održati razni stručnjaci:

Davor Brečak, dipl. ing. agronomije, viši stručni savjetnik Hrvatske poljoprivredne Komore: najnovija zakonska regulativa koja se odnosi na poljoprivredu s naglaskom na: Višestruku sukladnost, Agronet, Natura 2000, upute kojih su se obvezni pridržavati korisnici sredstava za zaštitu bilja te novi sustav poticaja poljoprivredne proizvodnje.

Gradonačelnik Grada Lepoglave g. Marijan Škvarić i predsjednik Gradskog vijeća g. Zorislav Rodek: predstavljanje „Programa poticanja poljoprivredne proizvodnje i ruralnog razvoja za 2011. godinu“ mogućnost osposobljavanja za poljoprivrednike.

U sklopu predavanja bit će također predstavljeni:

Dejan Hunjadi, dipl. ing. agronomije, iz tvrtke BC Institut d.d. Zagreb - proizvodni program BC Instituta uz preporuku za izbor hibrida kukuruza za ovogodišnju sjetvu. Tvrtka Agrochem Maks iz Zagreba - prodajni program sredstava za zaštitu bilja.

Vesna Ledinščak, dipl. ing. agronomije – predstavljanje tvrtke FIDOS d.o.o., koja je nedavno otvorila svoju poljoprivrednu trgovinu u Lepoglavi.

Predavanje je iznimno korisno za sve one koji se bave poljoprivredom proizvodnjom jer će na jednom mjestu od stručnjaka dobiti sve važne i potrebne informacije.

Komentari