Novi dugoročni krediti Vaba banke uz dodanu vrijednost

Objavljeno: 02.06.2015. 15:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Sukladno najavama vezanim uz zaokrete u poslovanju i unapređenje kvalitete rada Banke te ponude klijentima, Vaba d.d. banka ovih je dana, kao prva na hrvatskom tržištu,  klijentima Banke, poslovnim partnerima ali i cjelokupnoj hrvatskoj javnosti ponudila drugačiji financijski proizvod dugoročni kunski kredit uz poklon bon.

Dugoročni kunski kredit uz poklon bon korisnicima kredita odobrava se na rok od 5 do 10 godina, u iznosu od 50.000,00 do 120.000,00 kuna, uz fiksnu kamatnu stopu. Kredit se može koristiti kao klasičan nenamjenski kredit, ali i kao kredit za zatvaranje postojećih obveza koje se uredno otplaćuju u Vaba d.d. banci ili drugim bankama.

Naslanjajući se na pozitivna iskustva ostvarena tijekom dosadašnjeg poslovanja u drugim europskim zemljama, Češkoj, Slovačkoj i Rusiji, Vaba d.d. banka putem svojeg vlasnika J&T Banke klijentima donosi drugačiji pristup poslovanju – u dogovoru s poslovnim partnerima, otvarajući nove prostore kako za klijente tako i za poslovne partnere čije se usluge ili proizvode nude kroz poklon bon. Prvi poslovni partner koji će svojim uslugama obogatiti ponudu Vaba d.d. banke je hotel Trakošćan.

Komentari