Poslovne zone Varaždin sudjelovat će na sajmu REXPO

Objavljeno: 31.03.2012. 18:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Varaždinska županija

Sudjelovanje na sajmu REXPO potvrdile su Poslovne zone Varaždin koje će tom prilikom predstaviti svoje projekte Hotel Jupiter, obnovu specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske toplice i brojne druge s ciljem privlačenja novih investitora i pokretanja gospodarstva.

Inicijativa za organiziranje Poslovne zone javila se u traženju rješenja za organiziranje dinamičnog razvoja poslovnih zona u Varaždinskoj županiji. U tom smislu razrađen je koncept organiziranja poslovnih subjekata koji svojim poslovanjem mogu doprinijeti jačanju i razvoju poslovnih zona u djelotvornu organizaciju u formi Klastera.

Aktivnosti Poslovnih zona temelje se na pružanju tehničkih i administrativnih usluga, informacija o Vladinim i regionalnim poduzetničkim projektima, pronalaženju investitora, organizaciji poslovnih sastanaka, istraživanju tržišta, promidžbi, sudjelovanju u izradi prostorno - planske dokumentacije, sudjelovanju u radu s izvođačima i investitorima te na izradi projekata i zahtjeva za korištenjem sredstava resornog ministarstva ili fondova Europske Unije.

Komentari