Potpredsjednik Vlade Neven Mimica posjetio OPG „Cafuk“

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 02.05.2013. 09:04

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: -

U posjeti OPG „Cafuk“ u Domitrovcu boravio je potpredsjednik Vlade RH mr.sc. Neven Mimica.

Uz saborskog zastupnika Maria Habeka, župana Varaždinske županije i kandidata za ponovni mandat župana, Predraga Štromara te predsjednika Sjeverozapadno regionalnog Saveza HNS-a Radimira Čačića, potpredsjednika Vlade dočekali su i Zdravko i Marija Cafuk, vlasnici OPG-a Cafuk te kandidat SDP-a za načelnika Općine Vidovec Stjepan Smernjak.

Potpredsjednik vlade mr.sc.Neven Mimica je izrazio zadovoljstvo viđenim te je istaknuo kako je ovaj OPG dobar primjer kako se upornim radom i ustrajnošću mogu postići dobri rezultati.

- Varaždinsko zelje je prepoznatljiv proizvod diljem Hrvatske, ali i ovog dijela Europe. Kada uđemo u Europsku uniju biti će nam jako važno da zaštitimo što više svojih proizvoda te se na taj način prezentiramo - rekao je mr.sc. Neven Mimica.

I kandidat SDP-a i HNS-a za načelnika Općine Vidovec Stjepan Smernjak te kandidatkinja za zamjenicu načelnika Marija Cafuk istaknuli su zadovoljstvo posjetom uvaženog gosta te mu poručili kako će im biti drago ugostiti ga i kada bude povjerenik Europske komisije za zaštitu potrošača.

-Ovaj posjet je i svojevrsna podrška našoj kandidaturi za čelna mjesta općine jer smatramo da svojim znanjem, trudom i energijom možemo pomoći razvoju i napretku svih naselja Općine Vidovec-rekao je Stjepan Smernjak.

Posjeti OPG“Cafuk“ je nazočio i kandidat koalicije HNS-SDP-HSU-HSLS za zamjenika župana Alen Kišić.

 

 

 

Komentari