Promocija investicijskog potencijala Varaždinske županije na REXPO Zagreb 2014

Objavljeno: 07.11.2014. 15:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - arhiva eVaraždin

S ciljem privlačenja novih investitora i pokretanja gospodarstva, Varaždinska županija u suradnji s Poslovnim zonama-logistička potpora za investitore d.o.o. ponovno organizira predstavljanje na 3. međunarodnom poslovnom sajmu investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju "REXPO Zagreb 2014".

Sajam će se održati 11. i  12. studenog u Hypo Expo XI Business Centru na 2.500 m2 izložbenog, konferencijskog i prostora za sastanke.

Glavni cilj sajma REXPO Zagreb je okupljanje svih relevantnih sudionika tržišta investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina pri čemu se očekuje preko 700 posjetitelja, a najavljen je i dolazak te sudjelovanje velikog broja predstavnika ministarstava i državnih institucija.

Uz predstavljanje projekta Specijalne bolnice za rehabilitaciju Varaždinske toplice, na sajmu će se predstaviti i mogućnosti ulaganja u industriju u zone Grada Varaždina, zone Grada Lepoglave, Grada Ivanca, Grada Varaždinske Toplice, općine Breznički Hum, Poduzetničku zonu Jalžabet, Poduzetničku zonu Kneginec, poduzetničke zone grada Novog Marofa, zonu općine Sračinec, poduzetničku zonu općine Cestica, poduzetničku zonu općine Ljubešćica i poduzetničku zonu Trnovec Bartolovečki.

Župan Varaždinske županije Predrag Štomar ističe veliki značaj održavanja sajma u smislu privlačenja ulagača, kako u Varaždinsku županiju, tako i u cijelu regiju.

- Specijalna bolnica za rehabilitaciju Varaždinske toplice po treći se put predstavlja na ovom sajmu, a prošlogodišnja iskustva su odlična te su i naša očekivanja velika. Projekt je u završnoj fazi, a kako smo u potrazi za strateškim partnerom, u ovom sajmu vidimo odličnu investicijsku priliku, obzirom da je najavljen dolazak značajnih stranih investicijskih grupacija - rekao je župan.

Inače, REXPO je međunarodni poslovni sajam investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju na kojem se predstavljaju tvrtke i projekti iz Hrvatske i zemalja u regiji: Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Albanije.

Komentari