Srpski veleposlanik Vukičević u posjetu Bernardi

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 12.04.2011. 18:42

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Župan Ivan Perhoč srpskom je veleposlaniku predstavio gospodarske, turističke i druge potencijale najsjevernijeg dijela Hrvatske

Srpski veleposlanik u Hrvatskoj Stanimir Vukićević posjetio je tvrtku Bernarda, koja se bavi proizvodnjom madraca. Povod posjetu uspješnoj tvrtki iz Pušćina bila je nagrada za menadžericu godine koju je vlasnica Bernarda Cecelja dobila od udruge menadžera Croma. B. Cecelja istaknula je važnost širenja prodaje na susjedna tržišta, posebno na srpsko.

U Beogradu imaju četiri prodajna prostora, a opremaju i nekoliko hotela.

- Sustav koji Bernarda gradi u Srbiji objema stranama ide u korist - istaknuo je Vukićević. Iako se međusobna razmjena još nije vratila na razinu iz 2008. godine, zainteresiranih hrvatskih poduzetnika za ulaganja u Srbiju, i obratno, ima.

Župan Ivan Perhoč srpskom je veleposlaniku predstavio gospodarske, turističke i druge potencijale najsjevernijeg dijela Hrvatske. Istaknuo je da među međimurskim gospodarstvenicima vlada interes za poslovnom suradnjom s tamošnjim tvrtkama.

- Mnogi su prije rata tamo poslovali i imaju kontakte, a tamošnje tržište dobro poznaje proizvođače i robne marke iz Međimurja - kazao je Perhoč, koji je veleposlanika pozvao u službeni posjet Međimurskoj županiji.


Komentari