Tele2 odustao od novih drastičnih ograničenja "neograničene" tarife

Objavljeno: 01.08.2012. 12:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: www.kinnevik.se

Pobuna korisnika Tele2 urodila je plodom! Spomenuti mobilni operater našao se na udaru nezadovoljnih korisnika nakon što je otkriveno kako su limite "neograničene" tarife "srezali" za 60 posto i dodatno ograničili. Nakon što su "uhvaćeni s prstima u staklenci", odlučili su odustati od najnovijih ograničenja, piše index.

- Tele2 je današnjom odlukom svoje `Načelo pravednosti korištenja usluga i proizvoda` vratio na početne vrijednosti iz vremena predstavljanja tarife Revolucija, uz dodatne ustupke korisnicima. Tako će ubuduće jedino ograničenje biti 5.000 minuta prema svim nacionalnim mrežama. Osim toga, ponovno će biti uključeni svi korisnici isključeni prema `Načelu pravednosti` koji nisu prekoračili limit od 5.000 minuta- izvijestio je Đuro Lubura, predsjednik Udruge Telekom - udruge za promicanje prava korisnika elektroničkih komunikacijskih usluga.

- Sa zadovoljstvom pozdravljamo odluku operatora Tele2 da odustane od poslovne politike koju su Udruga Telekom i veliki broj korisnika ocijenili štetnom. Zahvaljujemo medijima koji su pratili naše aktivnosti i velikom broju korisnika koji su nas snažno podržali te se obvezujemo i ubuduće bdjeti nad potezima telekom operatora -dodaje se u priopćenju Udruge Telekom.

Podsjetimo, Tele2 je prije nekoliko mjeseci počeo s promoviranjem nove tarife Revolucija, kojom se "revolucionarno" nudilo neograničeno telefoniranje i slanje SMS poruka. "Neograničeno" je prvo prema načelu pravednosti bilo ograničeno na 5.000 minuta i 3.000 SMS poruka mjesečno, a potom je "srezano" na svega 2.000 minuta, zbog čega je ovih dana izbila pobuna među korisnicima.

Izvor: index.hr

Komentari