U ŽK Varaždin predavanje o osiguranju odgovornosti menadžera i financijskih gubitaka tvrtki

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 25.11.2015. 19:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:08

Foto: Arhiva eVž

Županijska komora Varaždin u utorak, 1. prosinca s početkom u 14 sati, u suradnji s tvrtkama Intercapital Risk d. o. o. i Polaris Corporate Solutions, organizira besplatno predavanje o osiguranju odgovornosti menadžera i osiguranju financijskih gubitaka...

Intercapital Risk d. o. o. specijalizirano je društvo za savjetovanje i posredovanje u osiguranju, sa sjedištem u Zagrebu, a dio je grupe Intercapital, vodećega nezavisnog financijskog posrednika u regiji. Djelatnici društva imaju dugogodišnje iskustvo u osiguranju i reosiguranju te bogatu referencu dosadašnjih poslova. Polaznici predavanja dobit će uvid u osnove  osiguranja odgovornosti uprava društava i rukovodećih menadžera te nadzornih odbora za poslovanje društava s posebnim osvrtom na primjere u Hrvatskoj.

Uz ova osiguranja, predstavit će i korisnosti osiguranja gubitaka uslijed prekida rada te profesionalnih odgovornosti i cyber-rizika s prikazom posljedica koje navedeni rizici imaju na poslovanje tvrtki.

Polaris Corporate Solutions prezentirat će i primjere osiguranja odgovornosti uprava društava u Europi s osvrtom na aktualne primjere u Europi i svijetu.

Komentari