Uspješno održan 3. Rotary Špancirfest Business Forum

Objavljeno: 04.09.2014. 17:10

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Rotary Club Varaždin 1181

Rotary klub Varaždin 1181, uz podršku Rotary Districta 1913 i cjelokupne rotarijanske zajednice domaćih klubova, u subotu 30. kolovoza organizirao je 3. po redu Rotary Špancirfest Business Forum u Varaždinu.

Business forum pod nazivom "Hrvatski poduzetnik i EU fondovi" održan je u velikoj koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta Varaždin. Tema je bila korištenje EU fondova po ulasku u Uniju, uloga Brisela, te saznanja i pouke u dosadašnjem povlačenju sredstava uz izravno prezentiranje konkretnih slučajeva uspješnih poduzetnika i predstavnika lokalnih zajednica – korisnika EU fondova, a s ciljem otvaranja prilika i prenošenja znanja i iskustava domaćim gospodarstvenicima i poduzetnicima, kojima je ovaj događaj bio prvenstveno i namijenjen.

- Kao ugledne sudionike panela ponosni smo što smo mogli ugostiti visoke uzvanike, Sinišu Vargu, ministra zdravlja u Vladi RH, predstavnike najviših institucija EU, Ivanu Maletić, zastupnicu u Europskom parlamentu, Paula Vandorena, bivšeg veleposlanika Europske unije u RH, Njegovu Ekselenciju gospodina Suh Hyung-wona, veleposlanika Južne Koreje, Gorana Habuša, gradonačelnika Grada Varaždina, kao i istaknute pojedince s nemjerljivim znanjem iz područja EU fondova, Mariju Tufekčić, dugogodišnju ravnateljicu Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije i aktivnu članicu Pregovaračkog tima RH, Vedrana Antoljaka, strateškog savjetnika s međunarodnim iskustvom i Natka Vlahovića, glavnog lobista u Briselu - istaknuli su organizatori Business foruma.

Sudjelovali su i predstavnici poduzetnika i lokalne uprave koji su uspješno povukli sredstva iz EU fondova. Rotary Špancirfest Business Forum moderirali su Tončica Čeljuska, Eliana Čandrlić, Mislav Togonal i Mladen Vedriš, a pokrovitelji su bili Grad Varaždin i Varaždinska županija.

Komentari