Varaždin predstavio nekoliko projekata na poslovnom sajmu Rexpo 2013.

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 20.04.2013. 12:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Grad Varaždin je 17. i 18. travnja sudjelovao na 2. međunarodnom poslovnom sajmu investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju "REXPO Zagreb 2013.", koji se održavao u prostorijama Hypo Expo XI Business Centra u Zagrebu.

REXPO je međunarodni poslovni sajam investicijskih projekata, komercijalnih nekretnina i prateće industrije za Jadransku regiju na kojem se predstavljaju tvrtke i projekti iz Hrvatske i zemalja u regiji: Slovenije, Srbije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Albanije.

Sajam je namijenjen investitorima, izvođačima, projektantima, arhitektima, inženjerima te svim ostalim sudionicima zainteresiranim za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata.

Grad Varaždin se putem Poslovnih zona d.o.o. Varaždin na sajmu predstavio kroz mogućnosti ulaganja u industriju u poslovnim zonama Grada Varaždina i investicijske projekte u Varaždinu: Palaču Oršić, SRC Aquacity i Kino Dom.

O tim je projektima sa zainteresiranim investitorima, developerima i konzultantima, kao i sa zamjenikom ministra turizma i europarlamentarcem Olegom Valjalom, razgovarala zamjenica gradonačelnika Natalija Martinčević.

Komentari