Projekcija novih filmova

Evo koje filmove trenutno možete pogledati u Cinestaru Varaždin

Objavljeno: 21.01.2024. 12:04

Zadnja izmjena: 21.01.2024. 12:40

Foto: Cinestar Varaždin

Cinestar Varaždin tijekom vikenda i polovice idućeg tjedna donosi projekcije mnogih ovogodišnjih filmova u raznoraznim žanrovima. Cijeli raspored do srijede, 24. siječnja možete pogledati u nastavku.

  • Uboga stvorenja

Romantična priča o mladoj ženi koju je u život vratio briljani i neortodoksni znanstvenik novi je film u kojem glavnu ulogu ima oskarovka Emma Stone. U Cinestaru Varaždin do srijede, 24. siječnja svaki dan predviđene su dvije projekcije, u 18 i 20 45 sati.

  • U zemlji svetaca i grešnika

Redatelj Robert Lonrenz i glumac Liam Neeson donose napeti triler o plaćeniku koji želi svoju prošlost ostaviti iza sebe. Projekcije su najavljene za svaki dan do srijede, 24. siječnja u 19 05 i 22 25 sati.

  • Tri mušketira: Milady

Književni klasik koji je već nekoliko puta ekraniziran za velika platna, ima novu raskošnu adaptaciju koja predstavlja nove likove i brojne lokacije, a u Cinestaru Varaždin moguće ga je pogledati do srijede, 24. siječnja svaki dan u 17 i 20 sati, uz iznimku subote i nedjelje kada je dodan još jedan termin u 12 55 sati.

  • Pčelar

Akcijska zvijezda Jason Statham glavni je glumac u još jednoj avanturi o razotkrivanju sveprisutnog sustava korupcije koji prijeti društvu u cjelini. Projekcije su najavljene za svaki dan do srijede, 24. siječnja u čak tri termina, 16 05, 19 45 i 21 55 sati.

  • Poslije smrti

Novi film studija koji je zaslužan za veliki kino hit ‘Zvuk Slobode’ temeljen je na stvarnim iskustvima bliskim smrti. Dokumentarni film prema rasporedu prikazivat će se svaki dan do srijede, 24. siječnja u 19 15 sati, a ono što je zanimljivo jest kako svatko tko nije u mogućnosti platiti može zatražiti besplatnu ulaznicu, a također i uplatiti za nekoga tko će preuzeti svoju ulaznicu kasnije.

  • Nešto je strašno u štali

Horor redatelja Magnusa Martensa s tematikom Božića, ali i nordijskom mitoloogijom u varaždinskom će se Cinestaru prikazivati svaki dan do srijede, 24. siječnja u 18 15 sati.

  • Golubica: Čudesna priča

Nova adaptacija romana White Bird: A Wonder Story u kojem glume mnoge zvijezde poput Gillian Anderson i Helen Mirren. Projekcije su predviđene za svaki dan do srijede, 24. siječnja u 17 35 sati.

  • Pun pogodak

Dobitnik Oskara, Taika Waititi je redatelj filma koji se temelji na istinitoj priči a prati nogometnu momčad Američke Samoe, ozloglašenu po svom brutalnom porazu od 31-0 protiv nogometne eprezentacije Australije 2001. godine. Film je na rasporedu svaki dan do srijede, 24. siječnja u 17 sati.

  • Zaroni, preživi

Temeljen na hvaljenom kratkom filmu Roda Blackhursta i Brycea McGuirea iz 2014., napeti horror u Cinestaru Varaždin možete pogledati svaki dan do srijede, 24. siječnja u 22 15 sati.

Komentari