Plesna predstava "Navigating Darkness" 11. siječnja u Varaždinu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 28.12.2013. 16:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Tijekom svog boravka u Varaždinu, Ina Sladić, mlada hrvatska autorica, koreografkinja i suvremena plesačica, će premijerno izvesti i svoju autorsku predstavu "Navigating Darkness" na daskama kazališne Podrumske scene Rogoz. 

- Predstava je bazirana na dječjem strahu od mraka. Strah nas sprječava da funkcioniramo u svakodnevnom životu, a u ovom slučaju čak je moguće voditi dvostruki život. Onaj dnevni, u kojem funkcioniramo kao i ljudi oko nas, te onaj noćni, u kojemu živimo puni straha od nepoznatog u poznatome - opisuje Ina Sladić.

Predstava, koja je najvećim dijelom nastala u Varaždinu kad je Ina radila kao asistent u organizaciji petog izdanja festivala Dani suvremenog plesa, na programu je 11. siječnja u 20 sati.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna dostupne su u pretprodaji na blagajni varaždinskog kazališta, dok će polaznici radionice The Happy Virus imati besplatan ulaz.

Predstava je tek prvi u nizu program plesnog sadržaja koje je CIU Varaždin, varaždinski Centar za izvedbene umjetnosti, pripremio za ljubitelje plesa tijekom cijele 2014. godine.

Komentari