Potraga za muškarcima dojmljivog izgleda: Trash film festival traži statiste

Trash film festival

Objavljeno: 08.08.2014. 17:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija

Organizatori 9. varaždinskog Trash film festivala, koji će se održati od 10. do 13. rujna, u potrazi su za punoljetnim muškarcima dojmljivog izgleda.

Naime, Udruga Trash za potrebe snimanja svojeg novog filma traži statiste-volontere, sa ili bez glumačkog iskustva, koji na spektakularan način žele započeti svoju glumačku karijeru.

Prijave se primaju do 10. kolovoza, a svi zainteresirani prijaviti se mogu porukom na Facebook profilu Trash film festivala.   

Inače, Udruga Trash pripremila je spektakularan program Trash film festivala, koji će svi ljubitelji trash umjetnosti sigurno pamtiti godinama. Tema festivala ove je godine ratni film, s posebnim naglaskom na 1. svjetski rat budući da se ove godine obilježava 100. godišnjica početka Velikog rata, što se, kao što su iz Udruge Trash i najavljivali, pokazalo kao vrlo zahvalna tema za filmaše. Na natječaj festivala prijavljena su, naime, rekordna 222 filma.

Festival počinje 10. rujna svečanom ceremonijom otvorenja na glavnom varaždinskom trgu gdje će biti održan glamurozni glazbeno-scenski spektakl koji će voditi neponovljivi Duško Ćurlić, a u sklopu kojeg će zvijezde prošetati crvenim tepihom. Atmosferu će zapaliti kultni riječki Let 3, bend koji već desetljećima s velikim ponosom slavi trash umjetnost.

>> 9. Trash film festival: Prijavljena 222 filma, glavne zvijezde Let 3 i Električni orgazam

Komentari