Predstava “Lutka” Teatra Gavran napunila varaždinski HNK

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 21.04.2015. 08:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Galerija Klarić

Pred prepunim Gledalištem Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu, u organizaciji Rotary Cluba Varaždin 1181 u nedjelju je obilježena 110. godišnjica začetka Rotary ideje uz predstavu “Lutka” Teatra Gavran, u izvedbi glumaca Doris Pinčić i Roberta Kurbaše...

Ovaj puta, Rotary Club Varaždin 1181 je ovu veliku obljetnicu popratio humanitarnom akcijom prikupljanja sredstava za Udrugu „ZIPKA“ – udrugu udomitelja djece i mladih Varaždinske županije, te će na taj način pomoći u opremanju stambenog prostora za smještaj mladih dobivenog na korištenje od strane Grada Varaždina.

Udruga „ZIPKA“ okuplja u ovom trenutku 45 udomiteljskih obitelji koje brinu i udomljuju 112 djece i mladih, koji su u ranoj fazi života morali napustiti svoje domove i biološke roditelje zbog siromaštva, neimaštine, alkoholizma i ostalih vidova nasilja.

- Zahvaljujemo se na svesrdnoj pomoći svima koji su podržali našu humanitarnu akciju i kupnjom ulaznice pomogli u njenoj uspješnoj realizaciji, kao i pokroviteljima ovog događanja i naše svečanosti Gradu Varaždinu i HNK Varaždin, te medijskim pokroviteljima – Varaždinskoj televiziji i Radiju Sjeverozapad – naglasio je predsjednik RC Varaždin 1181 Igor Barlek.

Komentari