Večeras u HNK otkrijte tko je srušio Berlinski zid

Objavljeno: 18.02.2011. 10:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Ilustracija

Varaždinske ljubitelje kazališta večeras očekuje prava poslastica. U varaždinskom HNK gostuje Glumačka družina "Histrion" sa predstavom "Tko je srušio Berlinski zid?".

Riječ je o satiričnoj priči Amira Bukvića o novijoj hrvatskoj i svjetskoj povijesti, globalizmu i terorizmu, državi i pojedincu, politici i umjetnosti, progonitelju i žrtvi, Havelu i Pavlu. Redatelj je Zoran Mužić, a glavne uloge tumače Dragan Despot, Barbara Vicković, Siniša Popović i Tara Rosandić.

Predstava je nagrađena Nagradom za najbolje dramsko djelo Marin Držić za 2009. godinu. Kritičari se slažu da je riječ o satiri prema svemu i svakome koja će Vas istovremeno i nasmijati i uozbiljiti i zamisliti.

Glumačka družina "Histrion" osnovana je 1975. godine i od tada je na scenu postavila preko 60 premijera, koje su igrane diljem zemlje i inozemstva nekoliko tisuća puta. Ravnatelj družine je proslavljeni Varaždinac Zlatko Vitez.

Ulaznice za predstavu "Tko je srušio Berlinski zid?" možete kupiti na blagajnama varaždinskog HNK ili na broj telefona 095/ 991-8878. Cijena ulaznice je 60 kuna, a grupe od 15 ili više osoba mogu ostvariti i dodatne popuste.



Komentari