varaždinske kazališne večeri

Anonimna prijava protiv Kerekesh Teatra zbog navodnih kršenja epidemioloških mjera

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.08.2020. 10:28

Zadnja izmjena: 26.08.2020. 10:32

Trenutačno se u Varaždinu na obali rijeke Drave održavaju Varaždinske kazališne večeri, a kako su izvijestili iz Kerekesh Teatra, jučer su od Stožera civilne zaštite Grada Varaždina zaprimili prijavu kršenja epidemioloških mjera.

Kako su napisali iz Kerekesh Teatra, već prvi dan manifestacije posjetili su ih inspektorica i policijski službenik koji su utvrdili da se poštuju sve preporuke i da nema niti jedne nepravilnosti. Dodaju kako podnositelj prijave nije poznat, a kao dokaz je navedena fotografija koju oni još nisu vidjeli. 

- Mi smo trenutno na pola puta u organizaciji naše manifestacije, trenutno najkulturnije manifestacije u gradu Varaždinu, večeras nam je na rasporedu komedija “UDAVAČE” i nasmijat ćemo više od 350 posjetitelja. DRAGI STOŽERI, NEMOJTE NAS OMETATI U RADU, STRAŠITI I IZJEDNAČAVATI S DRUGIM PROGRAMIMA. To bi prvenstveno moglo naštetiti drugim organizatorima koji u svojoj organizaciji nemaju niti 50% toga što mi osiguravamo već 3 mjeseca diljem cijele Hrvatske - napisali su na Facebooku. 

Komentari