pogledajte

Grad Varaždin danas slavi svoj dan, evo kakav vas program očekuje

Od 17 sati najmlađi mogu u Kući Djeda Mraza uživati u Priči o Svetom Nikoli, dok će se u Palači Patačić održati radionica izrade nakita od drva. Od 19 sati Jacques ponovno pjeva na Korzu, ali ovoga puta za građanstvo....

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.12.2022. 08:32

Danas se obilježava Dan Grada Varaždina, a tom prilikom je pripremljeni bogati program koji starta u 10 sati na Korzu koncertom Jacquesa Houdeka 'Kad si sretan'.

U 13 sati će se u velikoj koncertnoj dvorani HNK održati svečana sjednica Gradskog vijeća. Od 17 sati najmlađi mogu u Kući Djeda Mraza uživati u Priči o Svetom Nikoli, dok će se u Palači Patačić održati radionica izrade nakita od drva. Od 19 sati Jacques ponovno pjeva na Korzu, ali ovoga puta za građanstvo.

Inače, u sklopu Dana grada bit će promovirana monografija 'Varaždin su ljudi'. Riječ je o jedinstvenoj interaktivnoj knjizi koja se izdaje povodom 500. tog rođendana Gradske vijećnice Grada Varaždina i koja je svojim raznovrsnim sadržajem prilagođena svim generacijama pa se očekuje da će je zavoljeti i djeca i odrasli.

Komentari