javite se

Grad Varaždin poziva izvođače radove da dostave ponude za izgradnju vrtića i opremanje dječjeg igrališta

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.07.2019. 18:21

Zadnja izmjena: 04.07.2019. 18:24

Nakon rješavanja imovinsko-pravnih odnosa i provođenja svih postupaka, izrade glavnog projekta, ishođenja građevinske dozvole te uz dobivenu potporu Europske Unije u iznosu od 5,2 milijuna kuna, Donji Kućan će nakon 40 godina dobiti novi vrtić.

U tijeku je postupak javne nabave objavljen u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH dana 2. srpnja 2019. godine za izgradnju i opremanje objekta dječjeg vrtića u Kućanu Donjem. Po okončanju postupka javne nabave podnosi se drugi dio zahtjeva za potporu projekta nakon čije se obrade, u listopadu ove godine, planira potpisivanje ugovora o dodjeli sredstava i početak izgradnje vrtića koja će trajati do srpnja 2020. godine. Vrtić bi trebao započeti s radom i dočekati prve mališane u rujnu 2020. godine. Ukupna procijenjena vrijednost nabave izgradnje i opremanja objekta dječjeg vrtića u Donjem Kućanu iznosi 5.194.000,00 kuna bez PDV-a. Detalje pronađite ovdje.

Također, provodi se postupak javne nabave objavljen u Elektroničkom oglasniku javne nabave RH dana 21. lipnja 2019. godine za opremanje dječjeg igrališta u sklopu sportskih terena u Gornjem Kućanu. Lokalna akcijska grupa Sjeverozapad, na temelju javnog natječaja, prihvatila je projektni prijedlog Grada Varaždina „Opremanje dječjeg igrališta u sklopu sportskih terena u Gornjem Kućanu“, te će sufinancirati navedeni projekt u iznosu od 220 000 kuna. Ostatak od vrijednosti projekta koji ukupno iznosi 300.000,00 kuna sufinancirat će se iz proračunskih sredstava Grada Varaždina. Detalje pronađite ovdje.

Gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok poziva izvođače radova da se odazovu na poziv i dostave svoje ponude u propisanom roku.

 

Komentari