oprez!

Motociklisti, pripazite danas u prometu: Policija će vas 'imati na oku'

Objavljeno: 01.05.2024. 09:15

Zadnja izmjena: 01.05.2024. 09:20

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske provest će danas, u vremenu od 12 do 20 sati, operativnu akciju "Mopedisti i motociklisti" s ciljem utvrđivanja prekršaja od strane ove skupine sudionika u prometu te prekršaja drugih sudionika u prometu, kojima se ugrožava sigurnost mopedista i motociklista.

Akcija će se provoditi na cijelom području Varaždinske županije, ovisno o mjestima i vremenima događanja prometnih nesreća, prvenstveno onih s najtežim posljedicama, a kontrola prekršaja provodit će se na mjestima gdje je zabilježeno učestalo činjenje istih.

- Obzirom na očekivani povećani intenzitet prometa motocikala i mopeda, ali i svih ostalih vrsta motornih vozila skrećemo pozornost na povećani oprez u prometu, poglavito vozačima motocikala, ali i svim ostalim sudionicima u prometu na obavezno poštivanje prometnih propisa. U cilju što povoljnije razine sigurnosti i protočnosti cestovnog prometa pozivamo sve sudionike u prometu na poštivanje prometnih propisa - navode iz PU varaždinske.

Komentari