ponovni dolazak

Propustili ste Hot Men Dance Show povodom Dana žena? Imamo dobre vijesti za vas

Objavljeno: 06.04.2024. 17:08

Zadnja izmjena: 06.04.2024. 17:08

Nakon rasprodanih dvorana u Opatiji, Zagrebu, Rijeci, Splitu, a zatim i u Ivancu i Novom Marofu, ponovo u Ivanec 20. travnja u 21:15 sati dolaze trenutno najpoželjniji dečki u Hrvatskoj.

Nastali 2014. godine u Budimpešti, začetnika Pietra Jacksona, Hot Men Dance se ubrzo proslavio širom Europe kao jedna od najboljih muških revijalnih plesnih skupina koja kombinira moderan i umjetnički ples.
Nastup se izvodi u kostimima koji su prilagođeni određenoj priči i glazbi, a mješavinom modernih plesnih stilova kao što su R’n’B, Hip-Hop, Break Dance, Robot Dance, Electric Dance uz segment erotskog plesa i zavođenja ovaj nastup podjednako pokazuje zavidan fizički izgled plesača kao i njihovu umjetničku spretnost.

Hot Men Dance čine profesionalni plesači koji dolaze iz Mađarske, Austrije, Italije i Njemačke, nerijetko istovremeno profesionalni modeli i sportaši, koji u ovom nastupu posebnim koreografijama, plesnim, glazbenim i akrobatskim elementima, a sve uz snažan naboj erosa, nikada ne ostavljaju publiku ravnodušnom. Program je namijenjen isključivo ženskoj publici te nije namijenjen mlađima od 18 godina. Karte po cijeni od 28 eura dostupne su putem sustava Entrio te svakodnevno na blagajni kina od 14 do 22 sata.

Komentari