neobičan slučaj

Ružica iz Čakovca optužena da je ošamarila tuđe dijete, prijeti joj godinu dana uvjetno

Objavljeno: 26.02.2021. 12:56

Zadnja izmjena: 26.02.2021. 12:56

Foto: Ilustracija ( Fotografija ne prikazuje aktere događaja)

Kako prenosi portal Danica.hr, protiv 28-godišnje Ružice iz Čakovca podignuta je optužnica za nanošenje lakše tjelesne ozljede malodobnoj osobi koja se nije mogla braniti.

Prema optužnici, Ružica je lani u rujnu ošamarila susjedinu djevojčicu koja je zadobila ogrebotinu ispod lijevog oka. Za to kazneno djelo tužitelji za Ružicu traže godinu dana uvjetno.Ružica je tijekom istrage opovrgnula optužbe.

- Dan ranije curica je slomila električni romobil mome djetetu, pa sam došla do njhove kuće i to joj rekla. Nikakav fizički kontakt nisam imala s curicom, niti sam je udarila rukom po licu. Mogu to potvrditi i drugi susjedi koji su bili na ulici - rekla je Ružica, a prenosi portal Danica.

No, djevojčica je detaljno opisala kak se sve dogodilo. - Izašla sam iz kuće i ona mi je rekla da sam ja potrgala romobil. Kad sam rekla da nisam, udarila me dlanom po licu i ogrebla ispod oka - rekla je curica.

Prema liječničkoj dokumentaciji, “u infraobitalnoj regiji lijevo cca 1 centimetar ispod lijevog oka prema lateralnom očnom kutku, utvrđena je vrlo superficijalno ekskorijacija dužine cca 1,5 centimetara s blagim edemom okolnog mekog tkiva”. To je, inače, stručni opis malene ogrebotine ispod lijevog oka 11-godišnje djevojčice iz Čakovca.

Komentari