Provjerili smo

Evo u kojim gradovima možete Novu godinu dočekati u podne

Objavljeno: 30.12.2023. 08:22

Zadnja izmjena: 30.12.2023. 08:22

Foto: Arhiva

Stiže nam najluđa noć u godini, noć u kojoj se slavi po klubovima, kafićima i gradskim trgovima. Ako noćno slavlje ipak nije za vas, provjerili smo koji od gradova organiziraju doček Nove godine u podne.

  • Varaždin - dolazak Motomrazova

Motomrazovi, koji će se u Sračincu do Doma kulture spustiti s padobranima, oko 11 i 40 sati kreću prema Korzu. Tamo će biti sve do 13 sati kad će krenuti prema Aerodromu Varaždin, točnije Caffe baru Top Gun. 

  • Novi Marof - KC Ivan Rabuzin

Program dočeka u podne trajat će od 10 i 30 do 14 30 sati kod Kulturnog centra Ivan Rabuzin, a za glazbu je zadužen Vizija bend. Osigurani su i baloni i nagrade za tombole. Za one koji žele zadnji dan u godini provesti malo aktivnije mogu se pridružiti Šetnji Rabuzinovim bregima koja starta u 9 sati, dok biciklijada koju organizira udruga Mladi za Marof - Zimski šic na bic starta u 9 i 30 sati. 

  • Varaždinske Toplice - Opraštanje od stare godine

U Varaždinskim Toplicama će se Topličanci oprostiti od stare godine programom koji kreće od 11 sati na terasi caffe bara Bernarda. Okupljene će zabavljati tamburaši, u ponudi će biti fingerfood, a točno u podne puštanjem balona slijedi oproštaj od stare, 2023. godine.

Komentari