FOTO Fashion night Varaždin 2014.: Za modni spektakl tražilo se mjesto više

galerija-images/fashion night varazdin 2014

Objavljeno: 12.10.2014. 08:46

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Fashion night Varaždin 2014. prava modna poslastica oduševila je sinoć brojne Varaždinke i Varaždince u prepunoj Koncertnoj dvorani varaždinskog kazališta.

Večer glamura, luksuza i najnovijih modnih kreacija bila je pun pogodak, a u dvorani se tražilo mjesto više. Vjenčanice, večernje haljine, ali i nosive modne kreacije za urbanu, modernu i suvremenu ženu nikog nisu ostavile ravnodušnim. Izrazito zadovoljni bili su organizatori modnog spektakla, kao i dizajneri koji su se predstavili varaždinskoj publici.  

Jako nam je drago što su naši sugrađani iskazali ovako velik interes za ovo modno događanje. Varaždin je prekrasno mjesto koje ima mnogo potencijala za ovakve događaje, a puna Koncertna dvorana dovoljno govori o tome koliki je interes za ovakve modne poslastice – rekla je nakon modne revije Jelena Kukec, organizatorica Fashion night Varaždin 2014. i modna savjetnica modne kuće Vesna Sposa Varaždin.

Zadovoljstvo nisu krili ni modni dizajneri koji su predstavili svoje umijeće, a za romantično raspoloženje zaduženi su bili prekrasna mlada pjevačica Sementa Rajhard i Klapa Koprivnica. Zahvaljujući odličnom odazivu, velikom interesu i uspješnosti same modne revije, organizatori najavljuju i nova događanja.

Ovo je prvi Fashion night Varaždin i prema večeras viđenom, zasigurno nećemo odustati od njegova održavanja. Iduće godine bit će još bolji i još sjajniji jer to zaslužuju naši mladi dizajneri, ali i naša publika koja je večeras bila fantastična – istaknula je Jelena Kukec.

Ukoliko niste posjetili prvi Fashion night Varaždin 2014., dijelić atmosfere s ove modne poslastice pogledajte u velikoj fotogaleriji.

{gallery}fashion night varazdin 2014{/gallery}

Komentari