predstavljamo

Foto - Laura, Leona i Marcela - ovo su finalistice Best Model i Lice godine 2024

Naime, na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku uključene su tri županije - Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka...
Objavljeno: 01.04.2024. 17:44

Zadnja izmjena: 01.04.2024. 17:44

Nakon što je u Varaždinu u hotelu Boutique Park, pod vodstvom direktorice i poduzetnice Lene Radanović i suorganizatorice Ivane Radiković, održan casting Best model i Lice godine 2024 Sjeverozapadne Hrvatske, objavljene su i finalistice.

Naime, na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku uključene su tri županije - Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka. Veliko finale održat će se 27. travnja u hotelu Panorama u Prelogu. Nekoliko finalistica već smo prethodno predstavili, a sada predstavljamo još tri djevojke. 

Laura Oković

Moje ime je Laura Oković, imam 19 godina. Završila sam srednju školu za Medijskog teh. te nastavila školovanje na fakultetu Sveučilište Sjever smjer Multimedija, oblikovanje i primjena. Također, u slobodno vrijeme bavim se
fotografiranjem i uređivanjem fotografija te sam vješta na području dizajna. Osoba sam koja strastveno uživa u aktivnom načinu života. Moji hobiji obuhvaćaju redovite posjete teretani već punih 3 godine i vožnju motora te jahanje, što mi pruža ne samo tjelesnu snagu, već i osjećaj slobode. Volim provoditi vrijeme u prirodi sa psima, šetajući šumom i promatrajući životinje, što me povezuje s okolinom i pruža mi smirenost. Osim toga, moj interes za svijet mode odražava se kroz želju da se dodatno izrazim i
istaknem svoj osobni stil. Kroz kombinaciju tih interesa, oblikujem svoj životni put koji je uravnotežen, raznolik i odražava moju jedinstvenu osobnost. 

Leona Novak

Moje ime je Leona Novak. Imam 19 godina. Dolazim iz malog naselja Jalkovec koji se nalazi u okolici Varaždina. Polazila sam III. osnovnu školu Varaždin te završila srednju Medicinsku školu Varaždin smjer prirodoslovne gimnazije prošle godine. Vrlo sam pozitivna i komunikativna osoba, volim pomagati ljudima i dati svoj maksimum u svemu. U modelingu sam nova ali smatram da ako imaš dovoljno želje i volje možeš uspjeti sve što poželiš. 

Marcela Mraz

Moje ime je Marcela Mraz. Dolazim iz Budančevice, malenog mjesta pored Đurđevca i imam 24 godine. Već nekoliko godina radim u ugostiteljstvu. Komunikativna sam, vedra i vesela osoba. Volim isprobavati nešto novo te sam se stoga i prijavila na ovaj izbor. 

Djevojke su zablistale u savršenim vjenčanicama Klaudija dizajn iz Črečana.U njihovoj ponudi ima veliki izbor vjenčanica vlastite prozvodnje kao i vodecih svjetkih trendova.Asortiman ukljucuje bogat izbor svečanih haljina, mala odjelca, haljinice za djeveruše, podvezice, nakit. Mladenke uz najam vjenčanica dobivaju kompletnu opremu i haljinu po vlastitom ukusu.

Komentari