predstavljamo

Foto - Upoznajte Emu i Leonu, super finalistice izbora ljepote

Objavljeno: 29.03.2024. 18:59

Zadnja izmjena: 29.03.2024. 19:02

U Varaždinu je nedavno održan Casting Best model i Lice godine 2024 za područje Sjeverozapadne Hrvatske u hotelu Boutique Park u Varaždinu, pod vodstvom direktorice i poduzetnice Lene Radanović i suorganizatorice Ivane Radiković.

Na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku uključene su bile tri županije: Varaždinska, Međimurska te Koprivničko-križevačka, a odabrani su i top finalisti koje će se boriti za titulu najljepše(g) 27. travnja u hotelu Panorama u Prelogu. Prethodno smo predstavili već nekoliko kandidatkinja, a sada predstavljamo još dvije: 

Ema Hranj

Moje ime je Ema Hranj, imam 20 godina i dolazim iz malog mjesta u općini Bednja. Završila sam ekonomsku školu te trenutno studiram Logistiku i mobilnost na Sveučilištu Sjever u Varaždinu. Slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi i u društvu meni dragih ljudi. Sudjelovala sam na različitim revijama, te izborima i natjecanjima ljepote na kojima sam ostvarila dosta dobre rezultate. Velika želja mi je da se bavim modelingom jer me jako interesira svijet mode, glamura i ljepote, a ovaj izbor smatram odskočnom daskom za buduće suradnje i projekte. 

Leona Marie Braniša

Moje ime je Leona Marie Braniša imam 16 godina uskoro punim 17. Dolazim iz mjesta pored Varaždina. Pohađam Strojarsku i prometnu školu Varaždin. U slobodno vrijeme odlazim u teretanu i volim se družiti sa prijateljima. Već duže vrijeme se želim baviti modelingom i zbog toga sam jako sretna na ovoj prilici. Veselim se novom iskustvu i novim poznanstvima.

Superfinalistise su nosile predivne haljine G blue. U svom radu posežu za najfinijim i najkvalitetnijim materijalima, svilama, čipkama, šifonima i brokatima jer ženama nastojim pružiti svečanu, a opet ugodnu odjeću koja neće stvarati neugodnosti pri nošenju tijekom trajanja događaja. Tijekom godina rada preferiraju bezvremensku eleganciju, romantičnost, nježnost i ljepotu jednostavnosti. Unikat, ručna izrada i kvaliteta - nit je vodilja koja dizajn G BLUE čini posebnim i nadaleko prepoznatim - istaknula je dizajnerica. 

Komentari