predstavljamo

Upoznajte Lauru - još jednu finalisticu ovogodišnjeg izbora ljepote

Objavljeno: 15.04.2024. 23:12

Zadnja izmjena: 15.04.2024. 23:12

Nakon što smo predstavili već nekoliko finalistica nedavno održanog Castinga Best model i Lice godine 2024. za područje Sjeverozapadne Hrvatske u hotelu Boutique Park u Varaždinu, danas predstavljamo još jednu djevojku. 

Naime, riječ je o natjecanju koje se odvija pod vodstvom direktorice i poduzetnice Lene Radanović i suorganizatorice Ivane Radiković. Na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku sudjeluju tri županije - Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka. Top finalisti predstavit će se u hotelu Panorama u Prelogu 27. travnja gdje će se boriti za titulu najljepše(g).

Laura Hrlić

Zovem se Laura Hrlić. Dolazim iz Virja imam 18 godinja radim u ugostiteljskom objektu komunikativna sam i volim radit s ljudima.Želja mi je postati uspješnom poslovnom ženom .Lara je probala vrhunske tretmane poznatog beauty centra N.Y.C.E 

Želimo vam predstaviti centar za estetiku i oblikovanje NYCE - New You Esthetic Center u Varaždinu na adresi Ivana Kukuljevića 35, koji vodi dr. med. Sanja Trivunović specijalista estetske medicine i kozmetologije. Uz postojeci centar u Varazdinu Nyce uspjesno djeluje godinama u Opatiji i Puli. Centar nudi tretmene iz estetske medicine te kozmetičke tretmane, a opremljen je najnovijom vrhunskom tehnologijom. Sa sigurnim i provjerenim rezultatima, uz garantiran individualni pristup ovdje možete obaviti lifting lica i tijela, smanjiti ili ukloniti bore, strije, celulit, višak masnog tkiva, ali i dobiti uvid u cjelokupno stanje organizma. 

Bez obzira na to što želite, dali opustiti se , njegovati svoje lice i tijelo ili poraditi na ozbiljnim zdravstvenim problemima, naša su vam vrata uvijek otvorena. Uz ugodno i stručno osoblje koje se neprestano usavršava pod  vodstvom doktorice Trivunović, vjerujemo da ćete nam se vratiti s osmijehom!

Komentari