finalistice

Foto - Upoznajte još tri kandidatkinje za izbor ljepote: Ivu, Janu i Saru

Objavljeno: 10.04.2024. 19:03

Zadnja izmjena: 10.04.2024. 19:03

Nakon što smo predstavili već nekoliko finalistica nedavno održanog Castinga Best model i Lice godine 2024. za područje Sjeverozapadne Hrvatske u hotelu Boutique Park u Varaždinu, sada predstavljamo još tri djevojke. 

Naime, riječ je o natjecanju koje se odvija pod vodstvom direktorice i poduzetnice Lene Radanović i suorganizatorice Ivane Radiković.  Na natjecanju za Sjeverozapadnu Hrvatsku sudjeluju tri županije - Varaždinska, Međimurska i Koprivničko-križevačka. Top finalisti predstavit će se u hotelu Panorama u Prelogu 27. travnja gdje će se boriti za titulu najljepše(g). Ovo su još tri finalistice:

Iva Hećimović

Zovem se Iva Hećimović, imam 28 godina, dolazim iz Koprivnice i  po struci sam odgojiteljica predškolske djece. Marljiva sam aktivna i uporna u svojim zamislima, a posebno me vesele novi izazovi koje smatram neophodnima za iskustveno učenje svakog pojedinca. U slobodno vrijeme bavim se modelingom, čitam i pišem. Autorica sam pjesama objavljenih u međunarodnoj zbirci poezije, ali i dobitnica prve nagrade na međunarodnom natječaju za poeziju.  Smatram da čovjek danas jedino može uspjeti ako je marljiv, vjeran sebi i misli dobro. Iz toga navodim i svoj moto koji glasi: "Misli dobro pa će dobro i biti."

Naša Iva nosi predivne kreacije poznatog brenda Lorella iz Čakovca koji u svojoj ponudi imaju svečani asortiman bogat haljinama, tunikama, kosuljama za vjenčanja, rođendane i godišnjice.U njihovoj odjeći osjećati ćete se ugodno, elegantno i opušteno.

Jana Farkaš

Zovem se Jana Farkaš, 20-godišnja studentica zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu. Možete me pronaći na terenu gdje strastveno treniram odbojku, ali i na klupicama Studentskog doma Stjepan Radić gdje se opuštam uz pjesmu i glazbu sa svojim prijateljima. Vedra, komunikativna i ambiciozna, volim se posvetiti različitim aktivnostima s potpunom predanošću, jer svaka od njih ispunjava me na poseban način (fakultet, sport i glazba). Spremna sam za izazove i uvijek težim pobjedi, bilo da je riječ o sportu ili životu općenito. Vjerujem u maksimalno angažiranje u sve što radim i uživam u svakom trenutku.

Sara Đorđević

Ja sam Sara Đorđević imam 18 godina i dolazim iz Totovca. Pohađam smjer Upravnog referenta u Ekonomskoj i trgovačkoj školu Čakovec. U svoje slobodno vrijeme volim vožnju biciklom, slušati glazbu, crtati i družiti se sa prijateljima.

Djevojke su snimane u Murskom Središću.

Komentari