FOTO: Održana modna revija u Varaždinu - dizajnerica nam otkrila sve detalje!

Objavljeno: 09.01.2016. 10:27

Zadnja izmjena: 22.02.2016. 08:57

Foto: Siniša Sović

Jučer je, s početkom u 20 sati, održana modna revija u Sermage-u u Varaždinu. Modeli su nosili jedinstvene kreacije, koktel haljine za poslovne i svečane prigode, mlade dizajnerice Željke Vidović koja nam je tom prilikom otkrila sve detalje ove kolekcije...

Ne događaju se često modna događanja u Varaždinu, ali kad se dogode, onda je to u velikom stilu i naši dizajneri itekako dokazuju da mogu stati uz bok onima na hrvatskoj, pa i svjetskoj razini.

Naime, organizator događaja bila je upravo varaždinska dizajnerica Željka Vidović ispred modne kuće Ellera (Bakačeva 6, Varaždin). Uz nju su se za šminku pobrinuli stručnjaci iz Centra ljepote "Sjajni" dok je frizure radio salon Beauty by Claudia

Show je vodila predivna voditeljica Lidia Benjak koja je i sama poznata po odvažnim modnim kreacijama. 

Cure su se odlično snašle kao modeli te su sa samopouzdanjem nosile haljine i pozirale pred našim objektivom. Modeli su ovog puta bili: Ivana Bunić, Dalija Mravlinčić, Željka Veronika Horvat, Ana Zajec i Mateja Poljan. Na kraju je održana nagradna igra u kojoj su posjetitelji mogli osvojiti poklon bonove organizatora. Trebalo je, naime, pogoditi cijenu haljine. 

Dizajnerica Željka Vidović otkrila nam je detalje o kolekciji kao i svom radu. Naime, po struci je krojač te u salonu Ellera radi 2 i pol godine, dok je 11 godina iskustva skupila u poznatoj modnoj kući. 

- Haljine su unikati, posebno one nošene u prvom izlazu te je dio bio namijenjen poslovnom "looku", rekla nam je modna dizajnerica dodavši da se većina njih može nositi i za malo svečanije prigode poput domjenaka. 

Kazala je ujedno da se za svakog moglo naći ponešto, ali je cilj revije bio uključiti ljude u njihovu modnu priču. Budući da je riječ o unikatima, Vidović je istaknula da joj za izradu jedne haljine ponekad treba i po mjesec dana, i to samo za gornji dio! Ističe kako u obzir dolaze i želje kupaca:

- Želja kupaca je moja zapovijed. Kllijentice mi znaju doći sa svojom bojom i skicom te se haljina radi po mjeri. Najgore je kad se na svadbi vide dvije iste haljine, uz osmijeh je rekla Vidović

Željka Vidović, modna dizajnerica

 

Godina 2016. je tek počela i već se predviđaju modni trendovi te se spominju boje koje će dominirati (baby plava i pink). Iskoristili smo stoga priliku te upitali dizajnericu ima li već spremne kreacije vezane za neke od trendova: 

- Upoznata sam sa trendovima, ali ne povodim se za njima budući da je riječ o unikatima. Važno je da je u haljine utkano puno vremena, ljubavi i rada kako bi se i žene koje ih nose osjećale zadovoljno, zaključila je Vidović

 

To se sigurno može vidjeti i u našoj fotogaleriji: 

 

Komentari