donosimo presjek

Foto - Produženi vikend u Varaždinu prošao je u znaku KVART festivala

Objavljeno: 26.06.2023. 14:39

Zadnja izmjena: 26.06.2023. 14:39

Foto: Anea Mamić/KVART

Produženi vikend u Varaždinu prošao je u znaku KVART festivala. Mladi glazbeni festival u Varaždinu proslavio je svoj 5. rođendan, a ove je godine održan na čak dvije lokacije.

U Kinu Gaj organiziran je program otvorenja uz razgovor o kreativnim industrijama u Varaždinu, a o čemu su razgovarali direktor KVART festivala Nino Preložnjak, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Varaždin Lana Vukalović, direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Jelena Toth, član Savjeta mladih Grada Varaždina Tin Kolenko, austrijska glazbenica Tay-Lah i Varteksova stručnjakinja za marketing Vesna Loparić.

U Kinu Gaj posjetitelji festivala su imali priliku isprobati Varteksove nikad viđene komade odjeće te se rasplesati na plesnjaku za sve generacije uz glazbu 70-ih, 80-ih i 90-ih i retro video projekcije s ovih prostora. Gost festivala bio je i hrvatski TikToker Tomislav Rašković koji je vodio radionicu o brendiranju na društvenim mrežama.

Petak i subota bili su rezervirani za bogat popratni program i koncerte u P4 dvorištu gdje su nastupili brojni izvođači iz Hrvatske i regije Bore Balboa, 2kitice, Sjena, Luzeri, Tay-Lah, Ružno Pače, Dino Blunt, Electric Purge, Noa, Lil Frenky i dr. Partneri KVART festivala su Europski parlament u Hrvatskoj, Grad Varaždin i Pučko otvoreno učilište Varaždin.

Komentari