Jailhouse festival danas donosi biciklijadu i rock koncerte u parku

Objavljeno: 16.08.2014. 13:16

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Već ujutro, 16. kolovoza, je na Jailhouse festivalu krenula Konferencija savjeta mladih. Riječ je o godišnjem susretu članova savjeta mladih s područja Varaždinske županije koji će i ove godine biti obogaćen prisustvovanjem članova savjeta mladih iz ostalih dijelova Hrvatske.

Koncept savjeta mladih trenutno je najbolji model sudjelovanja mladih u procesima donošenja odluka na lokalnoj i regionalnoj razini u Hrvatskoj. Konferencija je održana čitaonici gradske knjižnice Ivana Belostenca u Lepoglavi.

USR Lepoglava u sklopu Jailhouse festivala organizira 3. po redu brdsku biciklijadu pod nazivom "Po zagorskim bregima".
Dobrodošli su svi koji imaju brdski bicikl jer je biciklijada rekreativnog karaktera. Zamišljena je kao poslijepodnevno druženje uz pedaliranje, dobru hranu i piće dobro poznatom rutom "Vilinska špica". Start je kod caffe bara "Luna" u parku u 16 sati. Sudjelovanje je besplatno, a kaciga obavezna.

Zadnju subotu Jailhouse festivala očekuje nas prava glazbena poslastica. Pozornicu će zapaliti bendovi Gužva u 16-ercu, Đubrivo i Agharti, a svoju energičnost će pokazati demo bendovi RHS Coolektiv iz Koprivnice i Hysteria iz Osijeka.
Pripremite se za žestoke tonove, spaljenu ekipu i odličnu atmosferu u gradskom parku Lepoglave s početkom u 20 sati.

Komentari