Kino Galerija: Razgovor o ljubavi uz predavanje i film

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 26.03.2013. 09:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Prvo ovogodišnje tromjesječje u kinu Galerija završava predavanjem o mistifikaciji ljubavi koje će u utorak, 26. ožujka u 18 sati održati Dubravko Šokčević, ravnatelj Obiteljskog centra Varaždinske županije.

Na predavanju "Mistifikacija ljubavi" kroz razgovor saznajte što je to u ljubavi tako mistično i kako se to odražava na međuljudske odnose, kao i odgovore na brojna druga pitanja o ljubavi.

Predavanje je napravljeno u suradnji s Obiteljskim centrom Varaždinske županije i udrugom V.U.K., a ono je ujedno i najava za novu grupu za trening Reformuliranje ljubavi u organizacjiji Obiteljskog centra Varaždinske županije koja je u planu za drugu polovicu travnja.

Nakon predavanja prikazat će se film "Pričaj mi o ljubavi" (Parlez-moi d'amour), posljednji film ciklusa "Dani frankofonije", koji je na rasporedu u 19:30 sati. Ulaznica za film je 10 kuna, a ako ste posjetili neki drugi film navedenog ciklusa, na ovaj posljednji možete ući besplatno uz predočenje te ulaznice.

U travnju kino Galerija odlazi na lagani "face lifting", a sve kako bi bilo još ljepše i funkcionalnije te spremno za novi početak i festival VAFI koji će se održati od 25. do 28. travnja.

Komentari