MISS MATJA Intervju s pobjednicom izbora: Predstavit ću nas u najljepšem izdanju

Objavljeno: 10.05.2015. 19:41

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 13:43

Foto: FOTO: DIREKCIJA/FACEBOOK

Matja Čičak, rođena Varaždinka koja posljednjih godina živi u Sesvetama, najljepša je djevojka sjeverozapadne Hrvatske.

Titulu Miss sjeverozapadne Hrvatske dvadesetogodišnja Matja ponijela je na sinoćnjem izboru u Čakovcu, a za eVaraždin podijelila je svoje dojmove i planove za budućnost.

Kakvi su dojmovi sa sinoćnjeg izbora? Koliko ti znači ova titula?

Dojmovi su odlični! Organizacija je bila na visokom nivou, a odličan ugođaj Čakovečkih bazena digao je natjecanje na višu razinu. Djevojke su bile iznimno raspoložene, komunikativne i naravno prelijepe. Ova titula puno mi znači, kao što bi vjerujem značila i ostalim curama, a omogućila mi je daljnji plasman na izboru za Miss Hrvatske u Crikvenici. Potrudit ću se da predstavim sjeverozapadnu Hrvatsku u najboljem i najljepšem izdanju.

Kad si se počela baviti manekenstvom?

Manekenstvom sam se počela baviti u srednjoj školi i prvo je krenulo iz hobija. Polako, ali sigurno, sve sam više napredovala i ove godine postala sam članica udruženja manekena Hrvatske-UMAH-a.

Koje su čari manekenskog posla? Što ti je najlakše, a što najteže u tome?

Ne bih mogla izdvojiti što je najlakše, a što najteže u manekenstvu. Volim to što radim, i taj posao me ispunjava. Radim ga s velikim smješkom i naravno u tome uživam. Posebne čari tog posla su lijepo druženje s ostalim djevojkama i stjecanje novih poznanstva.

Što djevojka treba imati da bi bila Miss ili model? Je li dovoljna samo ljepota?

Naravno da samo ljepota nije dovoljna. Da bi djevojka postala Miss uz ljepotu je bitno da je ambiciozna i pametna. Da je spremna na puno novih izazova te da je samouvjerena. To ju dodatno upotpunjuje.

Kako provodiš slobodno vrijeme? Imaš li planove za budućnost?

U slobodno vrijeme bavim se ukrašavanjem interijera, a volim porvesti i lijep dan u prirodi. Kako sam završila komercijalnu školu trenutno tražim posao u struci, a što će mi donijeti budućnost to ću tek vidjeti. Vjerujem da ću se i dalje baviti manekenstvom, a sada se nadam što boljem plasmanu na izboru za Miss Hrvatske u Crikvenici.

 

Komentari