KINO HIT

Poklanjamo 6 kino ulaznica - među prvima pogledajte nagrađeni film "Joy"!

Objavljeno: 13.01.2016. 19:30

Zadnja izmjena: 17.02.2016. 12:59

Proslavljeni redatelj David O. Rusell ponovo se ujedinjuje s oskarovkom Jennifer Lawrence u biografskoj komediji "Joy" za koji je Lawrence prije nekoliko dana osvojila Zlatni globus za glavnu žensku ulogu...

eVaraždin i Cinestar vas ponovno nagrađuju s tri puta po dvije ulaznice za ovu komediju tako da u kino možete izvesti neku dragu osobu. Budući da se film od sutra prikazuje u hrvatskim kinima, moći ćete ga pogledati među prvima. 

Kako do ulaznica, sigurno već dobro znate: sve što trebate učiniti jest lajkati Facebook stranicueVaraždina ako već niste, podijeliti objavu vezanu za nagradnu igru (javno) te nam u inbox poslati svoje podatke: ime i prezime i broj telefona/mobitela.

Sretne dobitnike objavit ćemo već sutra, a u nagradni bubanj ulaze svi kandidati koji ostvare navedene uvjete te će biti odabrani putem stranice random.org. Ulaznice se mogu iskoristiti od 14. do 20. siječnja 2016. u Cinestaru Varaždin (Lumini Centar) te dobitnici mogu unaprijed rezervirati mjesta.

O FILMU: 

IZVORNO IME: Joy

REDATELJ: David O. Russell

ŽANR: Biografija, drama

ULOGE: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Robert De Niro

TRAJANJE FILMA: 124 minuta

POČETAK PRIKAZIVANJA: 14.01.2016

HIGHLIGHTS: Zlatni Globus za najbolju glavnu žensku ulogu (komedija ili mjuzikl ) - Jennifer Lawrence

SADRŽAJ FILMA:

Inspiriran istinitom pričom, ovaj nam film donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj - usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji...

Komentari