Vlasnica ugledne američke turističke agencije Wanda Radetti, koja objavljuje svoje tekstove i reportaže na najpoznatijim svjetskim turističkim web-stranicama te društvenim mrežama, u sklopu svoje nove turneje po Hrvatskoj posjetila je i Varaždin.

U Gradskoj vijećnici susrela se s gradonačelnikom Ivanom Čehokom kojem je ponovo izrazila oduševljenje viđenim u obilasku grada i sadržaja pripremljenih za Advent. Nagrađena prestižnom nagradom „Top Traveler Specialists“ koju dodjeljuje svjetski poznata web-stranica i magazin Conde Nast Traveler Magazine, Wanda Radetti važi za jednu od najboljih poznavateljica i promotorica hrvatskog turizma čije mišljenje cijene i objavljuju najpoznatije svjetske novinske kuće.

Svoje preporuke što posjetiti u Hrvatskoj objavljuje i na svojoj web-stranici www.visitcroatia.com  koja je postala jedno od najposjećenijih mjesta za istraživanje mogućnosti turističkog boravka u Hrvatskoj. Kampanjom Tasteful Croatian Journeys nastoji promovirati i realno ocijeniti potencijale kulturne, gastronomske i ostale ponude hrvatskog turizma namijenjene stranim gostima.

Tijekom boravka u Varaždinu, osim posjeta Gradskoj vijećnici i susreta s gradonačelnikom, Wanda Radetti posjetila je gradsku tržnicu, Muzej anđela, nekoliko restorana, muzeja i OPG-a kako bi stekla cjelovit uvid u turističku ponudu Varaždina.

Ključne riječi: novinarka, varaždin, varazdin, Varazdin, Varaždin,

Komentari

18.12.2018. 09:28h Zadnja izmjena: 19.12.2018. 15:14