Psihomodo Pop, Thompson i Van Gogh u svibnju u Ludbregu

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 28.02.2014. 21:15

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Na tiskovnoj konferenciji u petak u zagrebačkoj "Tvornici kulture" predstavljen je koncept prvog "putujućeg" Open Air Festivala u Hrvatskoj koji će se, gotovo identičan po line-upu i sadržajima, održati tijekom dva uzastopna svibanjska vikenda, na dvije lokacije – u Splitu i u Ludbregu.

Trodnevni glazbeni rock spektakli – "Fjaka Music Festival" i "Crazy Hill Festival" – održat će se od 8. do 10. svibnja na splitskom TTTS-u  te od 15. do 17. svibnja na ludbreškom Otoku Mladosti.
 
Vodeće glazbene zvijezde, nositelji ovogodišnjeg glazbenog programa su Psihomodo Pop, M.P. Thompson i Opća opasnost u Splitu, dok će umjesto Opće opasnosti u Ludbregu nastupiti grupa Van Gogh. Uz njih, na Fjaka Music Festivalu i Crazy Hill Festivalu nastupit će i brojni drugi bendovi među kojima su Atlantida, Malehookers, Kronika, Bandx itd.

- Ovdje nije riječ samo o večernjim rock koncertima domaćih bendova, već o cjelodnevnim festivalskim programima za širu publiku koji će započinjati u ranim popodnevnim satima uz brojne atraktivne izlagače i zabavni program kao što su motoristički stunt show i bungee jumping, a sve to naravno uz  raznovrsnu gastronomsku ponudu – istaknuo je Dragan Barbarić, vlasnik tvrtke Tentorium d.o.o. – suorganizator festivala.

Tigran Kalebota, bubnjar Psihomodo Popa je ovim povodom istaknuo:
- Drago nam je da ćemo nastupiti na oba festivala i što smo uopće dio ove priče, jer je suradnja našeg benda s moto klubovima duga, poznata i puna predivnih iskustava, što sam siguran da će se nastaviti i na ovim festivalima.

Naglasio je također i da će nastup Psihomodo Popa na FMF-u u svibnju biti prvi koncert u Dalmaciji u sklopu promocije novog albuma.

Fjaka Music Festival organizira se po treći put, dok će Ludbregu ovo biti prva festivalska godina.

- No osim odličnih programski sadržaja, za prvo predstavljanje našoj publici osigurat ćemo i kvalitetne  organizacijske temelje kako bi Crazy Hill Festival postao redovito godišnje okupljanje ljubitelja dobrog rock zvuka - poručili su suorganizatori iz Moto kluba Crazyhill.

- Naša pozornica je već ugostila brojne zvijezde hrvatske urbane i rock scene te je Fjaka Music Festival već prepoznat kao mjesto pozitivnih vibracija. Zajedničkim snagama te s proširenjem dosadašnjeg programa kao i poboljšanjem organizacijskih i logističkih struktura, stvoreni su uvjeti za intenzivniji razvoj našeg festivala. Jako nas veseli spajanje s ludbreškim festivalom jer između ostalog to otvara mogućnost pozicioniranja ova dva festivala kao najvećeg rock spektakla u regiji – najavio je Oliver Kolovrat, potpredsjednik Moto kluba Fjaka.  

Festivalske ulaznice će biti u prodaji od 1. ožujka na prodajnim mjestima Tiska i Eventima, a naravno ni ove godine neće izostati tradicionalno najveći motociklistički defile na ovim prostorima koji uvijek budi pozornost građana.

Također, za po jednog sretnog posjetitelja ovogodišnjih festivala spremna je i posebna nagrada sponzora: novi Harley Davidson Sportster!

Komentari