Seks navike Varaždinaca: U prosincu se proda najviše vibratora i erotskog donjeg rublja

Objavljeno: 04.01.2016. 13:32

Zadnja izmjena: 22.02.2016. 10:14

Foto: Josip Novak

Božićni i novogodišnji blagdani uz koje je vezan običaj darivanja brojne Varaždinke i Varaždince “ohrabre“ i na kupnju strastvenih igračaka, kojima svojim partnerima prirede pravo iznenađenje...

Prosinac je mjesec kada nam prodaja uvjerljivo raste. Iako nema pravila, najtraženiji artikli su izazovno donje rublje i vibratori, doznajemo od Nevenke Mezga, vlasnice Sexy shopa “Eroticom“. Riječ je o jedinom varaždinskom specijaliziranom dućanu koji je opskrbljen svim mogućim  "drangulijama" koje mogu rasplamsati 'ljubavnu vatru'.

- Nje itekako ima i u zimskim mjesecima, naročito u prosincu kada žene najviše kupuju vibratore. Svojim pak partnericama, kavaliri u vrijeme darivanja najčešće kupuju erotsko rublje. Muškarci najviše odabiru donji veš crvene boje koji mora biti izazovno krojen. Nažalost, kriza je učinila svoje i muškarci itekako paze na cijenu artikala koje kupuju – naglasila je Mezga, dodavši kako u asortimanu uvijek imaju artikle za “svačiji džep“.



Inače, u ovu prodavaonicu prepunu strastvenih igračaka ovih dana su intenzivno navraćali i tinejdžeri.

- Mlade najviše privlače šaljivi artikli poput šalica za kavu, privjesci, slamčice. Riječ je o artiklima koji su idealni za poklon te ih najčešće kupuju za djevojačke i momačke fešte – rekla je Mezga.

Dodala je kako se vrlo rijetko dešava da netko mijenja kupljenu robu (izuzev erotskih pomagala), što je znak kako Varaždinci i Varaždinke jako dobro znaju sklonosti svojih partnera.

- Dobro znaju i konfekcijske brojeve svojih partnera, ali uvijek ima kupaca koji posežu za univerzalnim veličinama donjeg veša i drugih odjevnih predmeta. Kod kupnje,  ponekad se malo srame ali ih uvijek razgovorom „razoružamo“. To je najlakše radi opuštenog, blagdanskog ugođaja – zaključila je mezga.

Komentari