Skinite Android aplikaciju „Špancir-info“

Objavljeno: 22.08.2011. 13:27

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Tvrtka BetaTauBeta d.o.o. (www.btb.hr) izradila je neslužbenu verziju Android aplikacije za Špancirfest - jednog od  najposjećenijih festivalskih događanja u Hrvatskoj i regiji, festivala dobrih emocija!

Organizator je Turistička zajednica grada Varaždina, a sam festival svrstan je među najbolje urbane festivale u regiji. U deset dana trajanja festivala održi se preko 250 sati programa- koncerti world music, rock, blues, etno glazbe, dječji programi i predstave, kazališne komedije za odrasle, nastupi uličnih performera, zabavljača i glazbenika. Isto  tako, kroz festival se prezentira tradicijsko i suvremeno stvaralaštvo te se nude brojni gastronomski užici.

Aplikacija sadrži slijedeće mogućnosti: interaktivnu kartu grada sa pozornicama događanja, program kalendar sa mogućnosti podešavanja alarma za obavještavanje prije događanja (po pozornici i po danu), vremensku prognozu (danas i sutra), novosti  u suradnji s najposjećenijim lokalnim web portalom eVaraždin, popis restorana i barova u Varaždinu, smještajne kapacitete u gradu, hrvatski i engleski jezik.

Aplikacija „Spancir info“ je besplatna i dostupna na Android Marketu!

Možete ju i skinuti putem ovog linka - https://market.android.com/details?id=com.btb.spancirfest&feature=search_result



Komentari