Održana Noć Evolutiona 2011 uz livestream na eVaraždin.hr-u!

Objavljeno: 28.10.2011. 18:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Ovogodišnja "Noć Evolutiona 2011", noć u kojoj se moda i glazba objedinjuju u jedan veliki show održava se ovaj petak u HNK u Varaždinu, uz slobodan ulaz, a prenosili smo ju i uživo na eVaraždin.hr-u, putem livestreama...

>> FOTO: Noć Evolutiona oduševila Varadince!

Ova noć, kada se moda i glazba objedinjuju u jedan veliki show, započet će u 20 sati. I ove godine pripremljen je bogat program sa mnoštvom dizajnere, modnih kuća, glazbenika, dj-a i plesača. Tema dizajnerskog dijela je noć vještica, a istaknuta  dizajnerska imena su samo za ovu priliku izradila posebne kolekcije s kojima će se predstaviti.

Dizajneri koji izlažu na reviji, a koji su se već udomaćili na evolution-j sceni su: Blaženka Roth, Ivana Kuzminski, Sandra Ajhner i Boris Pavličević. Isto tako, od ove godine pridružila su se i nova imena na dizajnerskom nebu, mlada studentica TTF-a, Petrica Miladinović i mlada dizajnerica Manuela Lovrenčić, uz goste Jasnu Bilandžiju te Stevana Ristića.

Od modnih kuća, predstavit će se Amadeus, Takko, i Galileo sa svojom urbanim i casual varijantama. Svoje predstavljanje izvesti će i lanac frizerskih salona Simple sa svojom plesnom točkom.

U glazbenom dijelu svoje gostovanje najavili su Bojan Jambrošić, Danijel Majcen i DJ Hrmann.

Make up potpisuju mlada visažistica iz Zagreba Ines Štih i Sanja Sajko iz kozmetičkog salona Sajko Sanja iz Varaždina. Za frizure će se pobrinuti frizerski salon Baroque iz Varaždin, a glazbeni dio revija potpisuje DJ Ash.

After party revije, održat će se u poznatom okupljalištu Varaždinaca, Caffe bar-u Aquamarin.

Komentari