1.ŽMNL: "Policajci" i malonogometaši Jerovca potukli se u derbiju

Objavljeno: 13.12.2012. 12:05

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Odigrano je 7. kolo Županijske malonogometne lige, a potonji susret donio nam je dugo iščekivani derbi. Susreli su se tako PU Varaždinska i Jerovec, a utakmica na kraju nije završila pošto su Policajci iziritirani sudačkom odlukom prije vremena napustili teren...

Malonogometaši PU Varaždinske poveli su 2:0, no Jerovec je okrenuo rezultat na 4:2. Minutu prije kraja susreta Tekić je smanjio na 4:3, no nedugo nakon izjednačenja izbila je opća tučnjava. Sudački par isključio je Malogorskog i Kranjčeca kod Jerovca te Piskaća i Tekića kod PU Varaždinske. 

Pošto ih je ta odluka jako pogodila "Policajci" su napustili teren 15 sekundi prije kraja susreta pa je on registriran kao neodigran. Kako će biti utakmica registrirana na kraju će odlučiti povjerenik za natjecanje. 

U ostalim susretima sedmog kola Fotex je slavio protiv 14:1, TTS Junajted je bio bolji od Kneginca 7:1, malnogometaši Ludbrega svladali su Academy 8:7, dok je utakmica Črešnjava i Visokog registrirana kao 3:0 za Črešnjevo pošto Visoko nije imalo dovoljan broj igrača da započne susret. 

Komentari