2. ŽNL Istok: U nedjelju u Trnovcu odluka o naslovu

Objavljeno: 14.06.2013. 10:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

U nedjelju se u Trnovcu, s počekom u 18 sati igra derbi susret 2. ŽNL Istok, a u njemu se sastaju Trnje i Varteks te bi trebali olučiti pitanje prvog mjesta i "putnika" u viši rang natjecanja...

Varteks ima jedan bod prednosti pred Trnjem i dovoljan mu je i remi iz Trnovca. Domaćin, s druge strane, "nabrušen" i motiviran da se "ekspresno" vrati u Prvu županijsku ligu, nakon prošlogodišnjeg ispadanja. Obje ekipe ovog proljeća su se i pojačale te igraju vrlo dobro, superiorno u ovoj ligi. I jedne i druge iznenadila je biškupečka Mladost, odigravši neriješeno i s jednima i s drugima.

Kako se radi o izuzetno važnoj utakmici, možemo očekivati veliki broj gledatelja u Trnovcu Bartolovečkom. Domaćin najavljuje gostoprimstvo, ali samo izvan zelenog travnjaka. Trener Trnja Krešo Vincek vjeruje u svoje igrače i najavljuje pobjedu.

- Igra nam samo pobjeda, napravit ćemo sve da do nje stignemo. Za ovo smo krvarili cijelu sezonu, siguran sam da smo bolja ekipa, a Varteks čeka pakao na terenu u nedjelju. Idemo po pobjedu, nema nam druge - ističe Krešo Vincek.

S druge strane, i iz tabora Varteksovaca, poručuju da žele u rang više. Pod sloganom "preko trnja do zvijezda" najavljuju pohod u Trnovec.

- Uvjereni smo u svoje kvalitetu i snagu, momčad je odlično fizički pripremljena, i nema razloga da to ne potvrdimo u Trnovcu. Znam i siguran sam da ćemo u Trnovcu biti kao na domaćem terenu, stoga ne sumnjam u naš uspjeh - rekao je Dejan Car, trener Varteksa.

Komentari